BESCHRIJVING

Ons gloednieuwe appartement, The Collector, bevindt zich in een typisch malagueño-gebouw, volledig gerenoveerd en opgeknapt, met een charmant historisch karakter waardoor de gasten het gevoel van de oude stad ten volle kunnen ervaren dankzij de hoge plafonds, balkons die uitkijken op de straat en de Venetiaanse jaloezieën. Het interieur van het appartement werd smaakvol ingericht door de wereldvermaarde designstudio IntaDesigns en is geïnspireerd op de avontuurlijke Belle Époque-periode waarin de stad Málaga groeide en bloeide. De ruimtes baden in het mediterrane licht en staan vol weelderige planten en objecten, waardoor je het gevoel krijgt van een exotische expeditie en een zeldzame verzameling. Het appartement is volledig gemeubeld en uitgerust voor een geweldige, onvergetelijke ervaring. Onze gasten kunnen er genieten van de hammam (stoombad), tweezijdig bad, patio-terras en jazzy deuntjes dankzij de ouderwetse platenspeler en dat bij een kopje koffie om de dag te starten!

 

 

LIGGING

Gemarmerde voetgangersstraatjes, winkels, bars, restaurants en museums… Málaga is de perfecte keuze om te genieten van de zon, het strand en de volkscultuur van het zuiden van Spanje. Het appartement ligt aan een voetgangersstraatje op amper 50 meter van de Plaza Uncibay en op 300 meter van de Plaza de la Constitución en Calle Larios. Plaza de la Merced is maar 3 minuutjes wandelen.

 

BUURT

Ontdek de rijke cultuur van Málaga met een bezoekje aan de musea en interessante plekken, zoals het Thyssen Museum en het Picasso Museum, de Kathedraal, de markt Atarazanas, Calle Larios, Alcazaba, het Romeins Theater, Muelle Uno en het strand Malagueta, en wat nog het beste is: alles ligt binnen wandelafstand. Geniet van de zonsondergang op de terrassen van Muelle Uno terwijl je luistert naar loungemuziek en nipt aan een cocktail. Als je graag sport, heb je op 10 minuutjes het strand Malagueta, waar je ’s morgens kan gaan joggen. Als je meer een ‘foodie’ bent (zoals wij), kan je op Malagueta terecht in de vele strandrestaurants voor verschillende soorten verse vis, zoals de typische ‘espeto de sardinas’. En als je moe bent van al dat eten (en drinken), ga je gewoon achteroverliggen op je strandstoel, relax en geniet van de hele ervaring.

GEZELLIG APPARTEMENT (1 SLK) - HISTORISCH CENTRUM VAN MALAGA

APPARTEMENT TE HUUR (4p)

MALAGA

BELAIR-APPARTEMENT TE HUUR

— FOTO'S —

NEEM EEN KIJKJE BINNENIN

— HOE KOM JE ER? —

(slechts 15 minuten van de luchthaven)

 

www.tuifly.be

www.transavia.com

www.ryanair.com

 

Gsm-nummer: +32 477 436 346

Mail naar: info@perfectlink.be

 

 

Calle Nino de Guevara 3 (1C) - 29008 MALAGA - SPANJE